Ramp Auto Group Ramp Auto Group Ramp Auto Group Ramp Auto Group

Bilunderstellsbehandling

Når på året er det best å få bilen understellsbehandlet og rustbeskyttet

Våren best for rustbeskyttelse

Det er om våren og forsommeren bilen gjennomgår understellsbehandling og blir rustbeskyttet med største virkning.
Normalt er det når vinteren står for døren, at de fleste bilister begynner å tenke på rustbeskyttelse av sine biler. Men den beste tid er faktisk om våren, så det er altså nå, at vi snart skal tenke på å få avtalt tid med rustbeskyttelsesverkstedet.
Begrunnelsen for dette er følgende: Ett moderne NOPAVA senter kan naturligvis foreta en god rusbeskyttelse av bilene på alle tider av året, da man har moderne utstyr til å rense bilene for skitt fra veiene og løst og stiv rustbeskyttelse, og til å tørke bilene med før behandling. Høst og vinter er jo de fuktige månedene, hvor de fleste bilene faktisk er gjennomvåte, man kan bare prøve å fjerne bilens matter, de er mange ganger både fuktige og tunge.
Selv de beste tørkeanlegg har problemer med å drive de siste liter ut av kanter og samlinger på de få timer, som senteret har til rådighet, da det jo er de færreste bileiere, som er interesserte i å unnvære bilen lengre enn nødvendig. Så selv om NOPAVA er ett fuktfortrengende produkt, så er jo bilen hurtig ute i det fuktige klima igjen, og dette klima begynner straks å påvirke den friske rustbeskyttelsen, som knapt har rukket å trenge ut i karosseriets kritiske samlinger.
Helt annerledes er det om våren, hvor salt og grus er vekk fra veiene og hvor der er lengre perioder med tørre veier. Det betyr også, at man får vinterens slitasje med smuss og salt renset bort, og de skader, som sannsynligvis er startet i vinterens løp blir stanset. Bilen blir tørr og NOPAVA' en får mulighet til å trenge helt ut i all kanter og samlinger. Når temperaturen stiger, blir NOPAVA ' en tynnere og når ut i de aller mest kritiske kroker. Det varme været gir nesten en ekstra behandling helt gratis.

Les mer om når man bør behandle bilen

Dersom De skulle trenge flere opplysninger står jeg med glede til tjeneste for Dem. En ordre vil få min største oppmerksomhet

Kontakt


Vis større kart

Adresse:

Lundesvingene 56 A
4085, HUNDVÅG

Tlf: 51 54 72 39
Epost: nopava@olavslunde.no