Ramp Auto Group Ramp Auto Group Ramp Auto Group Ramp Auto Group

Rustbeskyttelse for deg med bilrust

Bilrust forekommer i de fleste tilfeller hvor man bruker bil aktivt. Av erfaring kan en nyere bil ha mer rust enn eldre biler, så bilrust kan ramme enhver bil. Av den grunn er rustbeskyttelse for din bil særdeles viktig å ta hensyn til. I dag florerer det av produkter for rustbeskyttelse, og det gjør det vanskelig å velge korrekt produkt for din type bilrust.
Nopava er rustbeskyttelse som har eksistert i over 30 år og har fra dag én holdt kontinuerlig utvikling på sine produkter opp gjennom årene.

Miljøvennlighet - et bortglemt kapittel?

Det å fjerne bilrust er ingen enkel sak, dette sier noe om hva slags stoffer mange rustbeskyttelsesprodukter inneholder. Og ikke minst hvor skadelige de kan være på miljøet. Nopava har i flere år vært klar over nettopp dette, og har derfor et sortiment av kun miljøvennlige produkter. Ikke bare tar dette vare på miljøet, men miljøvennlige produkter lever opp til dagens moderne forbrukers behov.

Kontakt oss på telefon: 51 54 72 39 / 93 25 75 47 eller send oss en E-post til: nopava@olavslunde.no for mer informasjon om våre produkter innen rustbeskyttelse.

Kontakt


Vis større kart

Adresse:

Lundesvingene 56 A
4085, HUNDVÅG

Tlf: 51 54 72 39
Epost: nopava@olavslunde.no